Power Stick Dewi display
Power Stick VanBeijck Dewi display

Power Stick zorgt ervoor dat de maximale snelheid limiet uitschakelt wordt, verwijdert u de power stick er weer uit het display dan is het standaard limiet weer actief.

Artikelnummer

VB.1908PS 

 

Nieuw van Power-Bike de Power Stick

 

Heeft u een fiets met het VanBeijck Dewi display dan hebben we nu een USB Power Stick die in de USB aansluiting van het Dewi display past, deze Power Stick zorgt ervoor dat de maximale snelheid limiet uitschakelt wordt, verwijdert u de power stick er weer uit het display dan is het standaard limiet weer actief.

 

( let op dit werkt alleen met display software versie 0514 en controller versie 6490 ) u kunt de software versies uitlezen door middelste en bovenste knop gelijktijdig ingedrukt te houden van het display. Als eerste wordt de controller software versie getoond door dit te herhalen wordt de display software versie getoond door nog een keer te herhalen gaat het scherm weer in de normale positie staan.

Heeft u systeem niet de laatste versie dan kunnen wij deze voor u gratis updaten in combinatie met het aanschaffen van de Power Stick.

* Let op deze stick mag niet op de openbare weg worden gebruikt, op de openbare weg is maximale ondersteuning snelheid van 25 Km/h toegestaan *